Shell – Verkeersplein

Briefing

Shell Nederland heeft een social investment programma over verkeersveiligheid. Bedenk activiteiten, programma’s en activaties voor scholen en scholieren om het Shell verkersplein en verkeersveiligheid onder kinderen onder de aandacht te brengen.

Oplossing

Het Mobiele Verkeersplein is een gezamenlijk initiatief van Shell & Veilig Verkeer Nederland (VVN) voor basisscholen. Het maakt kinderen in een veilige omgeving vertrouwd met verkeerssituaties en regels in het verkeer. Hiermee proberen beide partijen de verkeersveiligheid van kinderen van de basisschool in de groepen vier tot en met zes te vergroten. Het Mobiele Verkeersplein komt naar verschillende locaties in steden en dorpen door heel Nederland.

Naast het mobiele verkeersplein is er een website waar scholen en scholieren nog meer te weten kunnen komen over verkeersveiligheid. Op deze pagina Verschenen diverse acties en staat een informatieve quiz. Met onder andere de activaties Helm op je hoofd en De fietscheck hebben we aandacht gevraagd voor verkeersveiligheid onder kinderen.

Meer dan 50.000 kinderen hebben meegedaan aan het verkeersveiligheid programma van Shell.

 

In opdracht van BrandBase

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!